Pana recent,  proprietarii nu aveau cum sa aplice solutii pentru gandaci de bucatarie in cazul in care gradul de infestare era mare. In majoritatea cazurilor procedurile foloseau un tratament toxic pentru om sau necesitau purtarea unui echipament special.

In orice caz, in ziua de azi au aparut un spectru larg de produse care pot eradica tipuri specifice de gandaci. Plus ca poti cumpara majoritatea acestor produse online, asa ca poti incepe sa-ti tratezi singur caminul.

In regula, acum haide sa enumeram:

Solutii Pentru Gandaci De Bucatarie

Trap A Roach – adeziv gandaci

solutii pentru gandaci de bucatarie

Acest produs este destinal pentru controlul populatiei de gandaci. Foloseste o tehnologie eficienta care ajuta la eliminarea gandacilor intr-o maniera curata si sigura. Modul in care functioneaza, este sa-i atraga intr-un “mini-hotel” printr-o substanta care actioneaza ca momeala (hrana) dar in acelasi timp si lipici. Avantajul acestui tip de produs este ca nu foloseste deloc chimicale asigurand dezinsectie non-toxica.

Dezavantajele acestui tip de produs este faptul ca nu functioneaza imediat, iar procesul ar putea dura pana la 30 de zile pana cand daunatorii sa dispara complet.

Insecticid Solfac EW 50

insecticid gandaci bucatarie

Aceast produs este unul din cele mai apreciate solutii de acest gen. Fiind un insecticid versatil va poate scapa foarte rapid de capuse, gandaci, plosnite, purici, paienjeni etc.

Modul de aplicare este foarte simplu. Nu trebuie decat sa amestecati 20-30ml de solutie impreuna cu 2.5 litrii de apa ( 5 litrii / 100mp ), iar apoi sa pulverizati substanta obtinuta prin toate orificiile si ascunzisurile gandacilor.

Datorita ingredintelor biodegradabile ale solutiei, aceasta nu pateaza si nu lasa urme dupa aplicare.

Singurul aspect la care trebuie sa aveti grija este ca substanta sa nu intre in contact cu pielea, recomandat fiind sa purtati echipament de protectie cand aplicati tratamentul.

Insecticid K-Othrine WG 250

solutie gandaci netoxica

K-Othrine WG 250 este un insecticid cu spectru larg (poate fi folosit pentru mai multe tipuri de gandaci), dispersabil in apa, cu activitate reziduala pe termen lung. Beneficiile acestei substante pot fi vazute si dupa aproape 12 saptamani dupa aplicarea amestecului de 1L de apa cu un astfel de plic.

Majoritatea recenziilor lasate pe www.pestcontrol-expert.ro despre acest insecticid sunt pozitive si de 5 stele.

Insecticid Max Force IC gel

gandaci de bucatarie exterminare

Aceasta arma de distrugere a daunatorilor se adreseaza strict gandacilor de bucatarie si a gandacilor de canalizare, spre deosebire de alte tipuri de insecticid. Doar 1 gr. de solutie (aproximativ 8-10 boabe de gel) omoara in aproximativ 2 zile aproape 200 de gandaci, iar prin efectul cascada ajunge sa omoare alti 1000.

Produsul fiind gata preparat, acesta este foarte indragit de persoanele care aleg sa-si trateze singuri caminul. Ba mai mult, dupa aplicarea tratamentului, majoritatea utilizatorilor nu au mai vazut insecte in caminul lor timp de 8 luni ceea ce face ca aceasta solutie sa fie perfecta pentru combaterea gandacilor de bucatarie.

Insecticid Dobol Fumigator

combaterea gandacilor de bucatarie

In cazul in care te chinui sa gasesti remedii impotriva plosnitelor poti inceta sa mai cauti solutii, deoarece acest produs inovator te va scapa complet de ele. Tratamentul este in special destinat plosnitelor de pat, dar poate fi folosit si pentru insecte zburatoare sau gandaci negri si paianjeni.

In contact cu apa, produsul se activeaza si degaja fum, eficacitatea lui fiind rapida si completa. Nu uitati sa inchideti geamurile inainte si sa parasiti camera unde fumul de degaja.

Dupa lupte interminabile cu insectele si dupa multi bani investiti in diferite solutii care nu au avut absolut nici un efect, aceasta lista de 5 remedii pentru gandaci sigur le va veni de hac daunatorilor.

In cazul in care acest articol te-a ajutat da-ne un share folosind butoanele sociale de mai jos.

Daca cunosti si alte produse care sunt mai eficiente decat cele prezentate, lasa un comentariu in sectiunea de comentarii.