Apelezi la servicii dezinsectie profesioniste sau iei problema in propriile maini ?

servicii dezinsectie

 

Opteaza pentru PestGuard pentru servicii dezinsectie !

Recomandat este ca in situatiile scapate de sub control sa nu te apuci singur sa scapi de gandaci. In prima faza te intrebi “Ce poate fi asa greu?”, iar apoi dupa cateva zile observi ca insectele nu au disparut.

De cele mai multe ori pretul este factorul decisiv in alegerea unei firme, punandu-se mai putin accent pe complexitatea tratamentului. In orice caz, fa o lista cu cateva firme care se ocupa cu exterminarea insectelor luand in calcul cele 5 criterii pe care le-am scris mai jos.

Am alcatuit o lista de 5 criterii sa alegi cele mai bune servicii dezinsectie:

  1. Alege o firma de dezinsectie bazata pe reputatie si pe istoria ei. Fi atent cum iti vorbesc cei care ofera acest serviciu. Este foarte important ca acestia sa-ti ofere toate detaliile necesare pentru a scapa de problema.
  2. Fiecare firma dezinsectie este specializata pe mai multe tipuri de daunatori. Afla daca acestia se pot ocupa strict de problema ta, cum ar fi plosnitele sau termitele.
  3.  Nu alege o firma bazandu-te strict pe tarifele cerute. Costurile de dezinsectie difera de la o firma la alta. Mare atentie la cei care incearca sa-ti vanda acest serviciu spunandu-ti ca proprietatea vecina tocmai a trecut prin procesul de dezinsectie.
  4. Nu te grabi sa iei o decizie. Nici o situatie nu poate fii atat de  grava incat sa necesite tratament urgent. In cele mai multe cazuri, o intarziere de cateva zile nu va face nici o diferenta. Aloca-ti timp pentru a cauta informatii de calitate pentru a lua cea mai buna decizie.
  5. Fii precaut la cei care pretind ca au solutii “magice” sau care vorbesc de rau alte servicii dezinsectie competitoare. Cand cineva pretinde ca solutiile sale sunt cele mai bune si doar el le are, fii atent.

 

Inca cateva sugestii pentru a alege o firma potrivita

  • Chiar daca afara este frig sa nu crezi ca nu ai nevoie de tratament si ca insectele vor disparea. Acestea vor cauta spatii intunecoase si calduroase pentru a supravietui.
  • Este recomandata prezenta unui adult in momentul in care serviciul dezinsectie are loc.
  • Tratamentele de intretinere sunt des recomandate intre 2-4 luni. Timpul poate varia in functie de mai multi factori.