Gandaci de bucatarie combatere – actiune ce consta in lupta impotriva intrusilor cum ar fi gandacii de bucatarie sau musculitelor de otet.

Bucatariile au fost si vor ramane mereu locul unde se strange familia; dar uneori acesti musafiri invadeaza caminul tau fara instiintare.

 

Gandaci de bucatarie combatere

Gandacii de bucatarie

Nimic nu poate fi mai demoralizator decat un gandac care traverseaza blatul bucatariei tale. Si pe buna dreptate. Gandacii de bucatarie pot raspandi 33 de tipuri de bacterii, inclusiv E coli si salmonella si nu mai putin de 7 patogeni umani. In plus, saliva si trupurile in descompunere contin alergeni care care pot declansa alergii si pot agrava simptomele astmului.

Musculitele de otet

Contrar ideilor preconcepute, aceste musculite nu vin din interiorul unui fruct in descompunere. Ele sunt capabile sa detecteze de la mare distanta hrana care fermenteaza si dat fiind faptul ca sunt atat de mici, isi pot face prezenta prin crapaturi minuscule a casei tale.

 

gandaci de bucatarie combatere

Primul plan defensiv impotriva daunatorilor

Insectele adora resturile de mancare asa ca incearca sa pastrezi mancarea infoliata daca nu doresti sa-ti transformi bucataria in raiul gandacilor.

  • Depoziteaza faina, zahar si alte ingrediente in pungi sigilate, borcane de sticla sau plastic.
  • Incearca sa duci gunoiul des si sa-l depozitezi cat mai departe de usa
  • Curata imediat lichidele varsate si firimiturile
  • Spala vasele imediat dupa masa si nu lasa farfuriile mizerabile pe perioade indelungate
  • Recicleaza maculatura veche si cartoanele. Insectele gasesc aceste materiale ca fiind foarte confortabile si calduroase.
  • Depoziteaza fructele si legumele in frigider. Stiu ca poate fii incomod, dar mai degraba scoti fructele si legumele cu ceva timp inainte decat sa ai un furnicar de insecte in casa.
  • Aspira, matura si da cu mopul regulat. Noi nu putem vedea aceste lucruri, dar frecvent poti gasi oua de insecte acumulate in praf. Stiu !! Scarbos.

 

E timpul pentru reparatii

Iti amintesti cand spuneai ca o sa repari gaura aceea din perete sau usa. E timpul sa te apuci de treaba. Orice gaura, fie ea si minuscula, este o invitatie deschisa catre daunatori sa-si aseze cuibul.

Inca un lucru caruia trebuie sa-i acorzi importanta ar fi sa verifici ca tevile din casa sa nu picure. Apa in combinatie cu intunericul dintr-un cabinet este caminul perfect pentru daunatori.