Dezinsectie pret – una dintre cele mai cautate grupuri de cuvinte pe google de catre utilizatori romani in decursul a 30 de zile. Numarul total de cautari folosid motorul de cautare GOOGLE se ridica undeva la 1000 lunar. Ceea ce inseamna ca, pentru client, pretul este un factor foarte important in luarea deciziei vizand un viitor contract sau colaborare pe termen scurt.

Pretul

 

dezinsectie pret

In general firmele prestatoare de servicii DDD au un plan de tarifare pe metru patrat, spre exemplu aproximativ 2 lei pentru fiecare metru patrat al incaperii. Aproape oricare client va percepe acest tarif ca fiind unul foarte accesibil.

Acum, luand in discutie cazul in care, spre exemplu, clientul locuieste intr-un apartament cu o suprafata de 200 metri patrati, pretul de 400 lei i se va parea foarte mare si de aceea, in general, firmele specializare vor accepta asa numita negociere.

Dezinsectie pret – reprezinta un “cuvant cheie” foarte important in vederea traficului la care un antreprenor se asteapta sa-l aiba pe propriul site.

In cazul in care, de curiozitate, vom accesa cateva site-uri specializate vom observa faptul ca atunci cand vine vorba de pret, ofertele sunt putin diferite; spre exemplu unele firme, pentru o suprafata mai mare de 500 metri patrati, prefera sa-i comunice clientului o oferta de pret, oferta in care nu se va regasi calculul matematic a 2 lei inmultit cu x metri, ci o oferta de pret convenabila atat pentru client cat si pentru firma.

dezinsectie pretAtunci cand este vorba de o garsoniera sau un apartament lucrurile stau putin diferit; pentru o garsoniera tarifarea este undeva intre 60 si 90 lei, pentru un apartament cu 2 camere intre 90 si 120 iar pentru un apartament cu 3  sau mai multe camere pretul poate varia intre 120 lei si 180 lei.

De retinut este faptul ca preturile enumerate mai sus sunt percepute pentru o singura interventie, iar pentru un efect sigur si de durata sunt necesare minim 3 interventii. Unele firme acorda a3-a interventie la jumatate de pret, ceea ce il poate bucura pe client.

Dezinsectie pret

Actiunile necesare in intocmirea unui proces de dezinsectie, complet, al unei incaperi, sunt obligatorii si se vor executa urmand o anumita ordine a operatiunilor.