Este important să rețineți că puricii sunt mai mult decât o simplă pacoste. Cea mai bună cremă împotriva mușcăturilor de purici vă poate ajuta să scăpați de puricii care s-au instalat în casa dumneavoastră.

Ce este un purice?

Puricii sunt insecte mici, cu blană și aripi, care se hrănesc cu sângele animalelor. Aceștia pot fi o pacoste, dar mușcăturile lor pot duce, de asemenea, la infestări mai grave. Dacă aveți animale de companie, este aproape garantat că veți intra în contact cu puricii la un moment dat.

Care sunt cauzele puricilor?

Mulți oameni cred că puricii sunt doar o pacoste. Dar, dacă nu sunt tratați, aceștia pot cauza probleme grave de sănătate. Puricii sunt de fapt mici insecte fără aripi care se hrănesc cu sângele animalelor. Aceștia se îngroapă în blana animalului dumneavoastră de companie și depun ouă pentru a se reproduce. Aceste ouă eclozează în 2-3 săptămâni, iar puricii adulți vor continua apoi procesul până când există o infestare.

Dacă nu le tratați, acestea se vor răspândi rapid și vor fi o problemă mult mai mare decât au fost la început.

Mușcături de purici și mâncărimi roșii ale pielii

Mușcăturile de purici pot duce la înroșirea și mâncărimea pielii. Cele mai bune creme pentru mușcături de purici pot ajuta să scăpați de acest disconfort și să vă simțiți mai bine.

Cum să alegeți creme pentru mușcăturile de purici

Dacă aveți o infestare cu purici, primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să scăpați de ei, deoarece aceștia nu sunt doar agravanți, ci pot duce și la probleme de sănătate mai grave. Dacă aveți animale de companie, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să vă amintiți despre purici.

Există mai multe modalități de a elimina puricii din casa ta. Există, de asemenea, multe produse care pot ajuta cu mâncărimile și iritațiile care vin adesea cu mușcăturile acestor dăunători. O modalitate de a vă ocupa de aceste insecte enervante este uciderea lor în casa dvs. cu un insecticid, cum ar fi pulberea de acid boric sau pământul de diatomee (DE). Acest lucru va ucide orice purici din covoarele și mobila dumneavoastră timp de până la șase luni. Există, de asemenea, spray-uri și brumizatoare care pot fi folosite și în acest scop.

crema pentru muscaturile de purici

O altă modalitate de a elimina puricii în exterior este folosirea unui pesticid natural, cum ar fi uleiul de eucalipt cu lămâie sau uleiul de pelin. Aceste uleiuri acționează prin iritarea solzilor de pe exoscheletul insectei (stratul exterior al corpului), ceea ce provoacă moartea prin deshidratare în 24 de ore. Veți avea nevoie de o sticlă cu pulverizator plină cu apă împreună cu 3-4 picături din oricare dintre cele două uleiuri pentru fiecare uncie de apă din ea. Pulverizați acest amestec în jurul casei și în curtea din spate o dată sau de două ori pe zi timp de două săptămâni și toate urmele acestor dăunători ar trebui să dispară!

De asemenea, puteți folosi un repelent pentru insecte, cum ar fi DEET sau alte substanțe chimice de descurajare, pentru a ține insectele departe de pielea dvs. în timp ce vă aflați în aer liber-.

Concluzie

Puricele este o insectă minusculă care se hrănește cu sângele mamiferelor. Nu au aripi și nu pot zbura, așa că sar pe distanțe mari. Puricii pot sări până la 200 de ori lungimea corpului lor. De obicei, trăiesc pe animalul dumneavoastră de companie, dar vă vor mușca și pe dumneavoastră sau pe copiii dumneavoastră dacă au ocazia. Puteți alege să folosiți creme sau spray-uri pentru a vă proteja pe dumneavoastră și familia dumneavoastră.