Esti gata sa creezi capcane pentru sobolani ?

Te-ai saturat si vrei sa iei problema in propriile maini ? Te simti pregatit ? Ai ajuns in punctul in care esti gata sa creezi  ! In cazul in care doresti sa nu omori sobolanii ci doar sa-i prinzi atunci acest articol te va ajuta enorm.

Exista nenumarate solutii si metode pentru a-i ucide sau rani, dar cand vine vorba sa-i prinzi, optiunile tale sunt limitate. Totusi exista solutii ! Capcane pentru sobolani naturale

1

O solutie destul de inteligenta necesita a galeata adanca, o lingura si niste unt de arahide. Pune unt de arahide pe manerul lingurii si balanseaz-o pe blatul din bucatarie. In momentul in care sobolanul se va arunca sa manance untul va cadea in galeata.

capcane pentru sobolani

2

Daca te deranjeaza ideea ca un sobolan sa intre in contact cu ustensilele tale de bucatarie, poti crea o capcana similara cu cea de mai devreme, folosind o galeata si un tub de carton provenit de la hartia igienica

capcane pentru sobolani

3

Vrei sa nu mai armezi capcana de fiecare data cand prinzi intrusii ? Atunci incearca sa pozitionezi o sticla de suc apoi sa lasi urme de unt de arahide deasupra unei galeti. Poti urmari videoclipul de mai jos pentru exemplu.

4

In acelasi timp poti folosi o metoda similara.

capcane pentru sobolani

5

Incearca sa pui unt de arahide in interiorul paharului, apoi sa balansezi paharul astfel incat moneda il sustine. In momentul in care sobolanul se propteste de peretii paharului incercand sa ajunga la hrana acesta este prins inauntru.

capcane pentru sobolani

Si acum ca i-am prins ?

Cum actionezi dupa ce prinzi un sobolan ?

Un sobolan poate parcurge distante destul de mari pentru a gasi teriroriul pe care l-a marcat. Daca totusi planuiti sa-l eliberati aproape de casa, asigurati-va ca ii blocati toate intrarile. Altfel musafirul se va intoarce destul de repede.

Si totusi daca nici una din metode nu iti surade poti oricand sa suporti o pisica sau sa parcurgi acest ghid complet de deratizare.

Ai o idee mai buna?

Cunosti vreo metoda super inventiva prin care sa prinzi sobolani. Posteaza capcane pentru sobolani in zona de comentarii.